Hitta kärleken på dansgolvet

Har du tröttnat på alla tusentals olika dejtingsidor och appar som parar ihop dig med människor du inte alls har något gemensamt med? Du är långt ifrån ensam. Att hitta kärleken kan vara väldigt knepigt och de tidigare välfungerande dejtingsidorna gör helt enkelt inte jobbet längre. En av de vanligaste och mest populära plasterna att hitta kärleken på är dock inte på nätet, utan på dansgolvet.

Musiken pumpar och rökmaskiner sprider sin magi i alla hörn och kanter. Stämningen är på topp och kanske spenderar du utekvällen tillsammans med goda vänner. Mitt i allt stannar världen upp och du skådar din livskamrat på andra sidan av klubben. Ni närmar er varandra och kärleken slår ner som en blixt från klar himmel. Nej, riktigt så går det kanske inte till, även om många hade kunnat hoppas på det. Att träffa någon på krogen är mycket vanligt, men någon kärlek vid första ögonkastet inte är vad du bör räkna med. Attraktion, å andra sidan, är oftast det som drar nya människor till varandra.

Flirta rätt

En träff med någon på krogen eller klubben brukar mer gå till som så att några enstaka blickar kastas och därefter tar antingen du, eller den andra personen, initiativet att komma fram. Antagligen pratar ni lite och kanske bestämmer ni er för att ta en drink tillsammans. Om ett gemensamt intresse finns byter ni nummer. Därefter kommer den långa väntan på vem som kommer att höra av sig.

Att träffa någon på dansgolvet är inte svårt, men det kan vara betydligt svårare att få kontakten att bli till en riktigt relation. Vill du öka chanserna för att din danspartner för kvällen blir mer än bara så behöver du följa några viktiga tips:

  • – Le mycket när du pratar.
  • – Kasta blickar och fånga ögonkontakt
  • – Lämna drygheten hemma
  • – Kom ihåg att även du kan vara den första som hör av sig dagen efter
  • – Fastna inte! Byt nummer och fortsätt sedan kvällen med dina vänner

I ett förhållande

Har ni tagit er kontakt till en ny nivå och gått in i ett förhållande? Härligt! Nu behöver du bara se till att få förhållandet att hålla. Kom ihåg att klubben endast var en plats som ni möttes på och det finns många andra saker som ni kan göra tillsammans. För att behålla den gnista som ni hade i baren den där kvällen bör ni lära känna varandra genom roliga upplevelser, till exempel att åka iväg på resor tillsammans, se hur väl ni fungerar i lag genom att paddla kanot eller varför inte hoppa fallskärm. När du och din partner upplever nya spännande saker ihop kommer gnistan automatiskt att tändas om och om igen.

Ett mycket bra sätt att få relationen att hålla länge eller kanske till och med för alltid är att visa omtanke. Försök att visa omsorg, medkänsla och vänlighet gentemot din partner oftare än du dömer, klagar eller säger något nedlåtande. Ingen vill naturligtvis stanna med någon som inte får en att må bra – inte du heller.