Dans på Julgalan

Julgalan är ett av de härligaste eventen som vintern har att erbjuda i dansväg. Här finns inte bara den härliga julstämning som hör varje december månad till, men dessutom följande ljuvliga sensationer:
Artister. Bra sångare, roliga ståuppare, jonglörer och steppare. Mer variation får man leta efter… bättre blir det knappast i juletid!
Dansare. Julgalan samlar några av de bästa dansarna som landet har. Det är oftast helt fantastiskt välgjort, med otroliga scenkostymer, rafflande tricks och stora applådåskor.
Julbord i Stockholm. God mat i Sveriges huvudstad kan tyckas som något som är väldigt lättillgängligt, men faktum är att det är ganska skralt med riktigt bra julbord. Julgalan erbjuder ett av de få julbord som är rent förträffliga!
Vackra julprydnader. Issvanar och skinande julgransprydnader är viktigt för att få till den där rätta julkänslan. På Julgalan överträffar den ena juldekorationen den andra.
Ett tillfälle att umgås med sina nära. Många släkter som är separerade över landet har inte så många tillfällen att ses – men jultiden är en som de flesta väljer att ta. Vill man träffa släkten på ett mysigt sätt och i ett skojigt sammanhang kan Julgalan utgöra ett ypperligt tillfälle!