3 tips när du planerar att fria

Att fria till din partner är en viktig händelse i livet och bör därför planeras ordentligt i förväg. För att göra frieriet så lyckat som möjligt bör du alltid fria med en ring. Se till att välja ringar som passar era personligheter. Välj också ut en romantisk plats som är speciell för er.

Att planera ett frieri är inte helt enkelt. Det finns mycket att tänka på, bland annat vilka ringar du ska köpa och var någonstans du ska fria. Frieriet ska självklart kännas speciellt och romantiskt vilket ställer ytterligare krav. Det är nervöst att fria och det krävs en hel del planering. Här får du tre tips som gör att frieriet kommer att bli en succé.

Fria med en ring

friaAtt fria utan ring är ett stort misstag och därför bör du i god tid se till att skaffa passande förlovningsringar. Hos Efva Attling hittar du ett stort utbud av vackra förlovningsringar att fria med på den stora dagen. Här finns ringar i silver, 18 karat guld eller vitguld. Välj mellan tidlösa modeller med eller utan trendiga konfliktfria diamanter i olika storlekar.

Välj ringar som passar er personlighet

Förlovningsringarna är en symbol för er kärlek och därför är det viktigt att välja modeller som speglar er personlighet. Förlovningsringar kan kosta nästan hur mycket som helst och därför är det även viktigt att bestämma en budget innan. Alliansring, solitärring och släta ringar är bara några av många alternativ som du hittar hos Efva Attling. Även storleken kan vara svår att bestämma om du köper en ring till din partner. Det finns med andra ord mycket att tänka på. Om frieriet ska bli en överraskning och du är osäker på ringmodellen eller storleken kan du hyra en attrappring hos Efva Attling. Attrappringen hyr du i 14 dagar och använder under frieriet. Sen kan du och din partner gå tillsammans och välja ut de riktiga förlovningsringarna i lugn och ro.

Fria på ett romantiskt sätt

Många fungerar länge på det bästa sättet att fria på. Omgivningen är avgörande för att uppnå rätt atmosfär. Det finns många romantiska sätt att fria på, exempelvis på ert drömresemål eller på en plats som är särskilt betydelsefull för er. Endast du vet vad som är romantiskt och speciellt för dig och din partner.